Christine Ivanetti


Jag mår och känner mig bättre än någonsin

Varje år har jag gjort samma sak och förväntat mig resultat men aldrig fått det att bestå. Med MauiCoachs hjälp kunde jag bryta denna trend. Jag fick en hälsosammare livsstil med Boost Your Lifestyle. Programmet gjorde att jag gick ner i vikt, minskade fettmängd, fick en starkare kropp, har bättre kondition och jag mår bättre än någonsin.

 

Var är du idag?

Jag tycker jag är en bra bit på väg mot ett bättre tänk kring mat och träning och motion. Jag har fått bra rutiner med mina måltider som gör att jag har betydligt mindre sug efter sötsaker.

Var var du när vi började?

Har alltid tränat mycket men däremot åt jag inte tillräckligt bra. Körde på i gamla snabba spår.

Vad har tagit dig dit?

Information, träning, repetition, stöttning så man inte faller tillbaka i gamla vanor.

 

Hur kan coaching hjälpa på vägen till målet?

Det är en otroligt stor hjälp även för en vanlig motionär. Man blir hela tiden påmind om vad man skall göra och inte göra, vad som är bra och dåligt men också när man gör något bra.

 

Hur kan coaching göra skillnad?

Man får hela tiden kvitto på det man gör, både positiva och mindre positiva framsteg och får råd och stöttning hur man skall gå vidare. Man anstränger sig också alltid lite extra och försöker tänka efter innan man stoppar något i munnen. Dåligt samvete kan bli ett positivt beteende om man är på väg att stoppa i sig något onyttigt.

 

Skulle du rekommendera detta till någon annan och varför?

Jag det försöker jag göra hela tiden men man måste vara motiverad att ta emot coachningen och ta tillvara på alla goda råd och tips.

 

Hur är Maui som coach?

Maui är en otroligt kunnig coach, lång erfarenhet inom olika träningsområden. Hetsar inte. Stöttar när det behövs och berömmer när det behövs. Han ser till helheten. Ger sunda vardagliga råd och rön som är lätta att följa och inte kräver total förändring i skafferiet tex. Otroligt noggrann med hur man utövar övningarna i gymmet, rättar och rättar till, vilket är otroligt bra.