Paula Warfvinge


En otrolig resa som jag njuter

Med bra förberedelser når man långt även för en motionär. Genom en välbalanserad träningsplanering från Boost Your Performance Running där olika träningar och återhämtning har tagits till hänsyn för att jag ska hålla mig skadefri och motiverad att göra alla träningspassen. MauiCoach har hjälp mig att strukturera och planera mina träningstillfällen och vad som ska tränas på de olika dagarna. Jag upplever harmoni och glädje, vilket leder till min ”running flow”.

Var är du idag?

Jag njuter av min löpning, träning och livet. Löpningen och träningen leder till att jag mår bra både i kropp och själ. Jag springer mina långpass och det är en fantastisk känsla. Jag upplever harmoni och glädje, vilket leder till flow. I maj 2016 ska jag springa Stockholm Marathon och i september bär det av till Berlin. Det är otroligt roligt. Träningen är en del av mitt liv och något som jag varmt kan rekommendera alla. Men jag tror det är mycket viktigt att hitta en sport/aktivitet som man tycker är rolig. Utan glädjen blir det i längden något som är jobbigt och som man känner man måste göra, vilket leder till negativa känslor och man slutar träna.

 

Var var du när vi började?

Det har hänt otroligt mycket sedan jag började löpträna med Maui. Jag har alltid sprungit och tränat, men det är sedan ca 1,5 år tillbaka som jag började satsa på löpningen och började springa Marathon. Nu är jag fast:-) Jag springer av glädje, vilket leder till att jag gör väldigt bra resultat.

 

Vad har tagit dig dit?

Maui, som har gjort ett bra upplägg av min träning, regelbundenheten och glädjen.

 

Hur kan coaching hjälpa på vägen till målet?

Jag hade aldrig klarat av att nå mina mål på egen hand och dessutom utan skador. Coaching är en väldigt viktig del på vägen.

 

Hur kan coaching göra skillnad?

Man får inspiration, kunskap och ett träningsupplägg för att nå sina mål.

 

Skulle du rekommendera detta till någon annan och varför?

Jag rekommenderar alla mina vänner att träna med en personlig coach. Man väljer vilken nivå man vill lägga det på, men alla skulle må bra av att ha en person som coachar deras träning.

 

Hur är Maui som coach?

Han är lyhörd och lyssnar på vad mitt syfte är och vad jag har för mål med min träning och gör ett program utifrån detta. Vi träffas och går igenom mitt program som han har gjort och sedan följer han upp, coachar och ser hur det går med träningen regelbundet. Han arbetar med en helhet där kundens behov står i centrum, vilket passar mig mycket bra.