Workshops


Workshops Lära Färdigheter Utvecklas

 

Workshops som ger dig helhet

MauiCoach har utbildat i över 12 år på träningslära och träningsformer runt om i Sverige och Norden. Under denna tid som har varit har vi upplevt enastående framgångar genom våra olika workshops vilket har hjälpt många tränare, instruktörer och nyfikna människor förstå vår budskap, vision och det resultat som de söker när de deltar på våra workshops.

 

Ta din kunskap om träning till nästa nivå

Passar dig som är tränare, idrottare eller motionär som vill ta din kunskap om träning till nästa nivå med en Workshop för att optimera prestation inom din idrott eller träningsform. Du har som tränare, idrottare eller motionär vill förbättra dig i enstaka eller alla fem fysiska kapaciteterna; styrka, snabbhet, uthållighet, koordination och rörlighet. Det kan vara exempelvis att bli en snabbare fotbollsspelare, explosivare handbollsspelare, uthålligare marathonlöpare, smidigare och rörligare motionär eller bli allmän bättre tränad.

 

Vi erbjuder dessa olika workshops i Göteborg och runt om i Sverige

 

Maximera Uppvärmningen

I Workshopen Maximera Uppvärmningen ska du lära dig att använda på ett enkelt och effektivt sätt rätt innehåll till rätt målgrupp. Du kommer att praktisera hur du planerar in och utför olika typer av uppvärmningar beroende på dessa faktorer; årsplan, ex om uppvärmningens syfte skiftar i de olika delar av en säsong, vilken målgrupp man riktar sig till ex barn, ungdom, junior eller senior, är den mognad eller åldersanpassad, är det för killar eller tjejer, när ska uppvärmningen vara allmän och när ska den vara individuell, vilka fysiska kapaciteter är viktiga att känna till när man planerar en uppvärmning och i vilken ordning använder man de i sin uppvärmning.

 

Sund och hälsosam

Äntligen mår jag bra och har hittat min balans i livet. MauiCoach har lärt mig att ta hand om mig själv och undvika att varje dag stressa och pressa mig till varje pris. Att ta hand om sig själv handlar inte om att unna sig allt. Det handlar om att förstå och hitta vad som är bra för mig och sedan bara göra det.

 

Bröt trenden

Varje år har jag gjort samma sak och förväntat mig resultat i min livsstil men aldrig fått det att bestå. Med Boost Your Lifestyle programmets hjälp kunde jag bryta denna trend. Jag gick ner i vikt, minskade fettmängd, fick en starkare kropp, har bättre kondition och jag mår bättre än någonsin.

 

 

Hur mycket kostar en Workshop?

Du kanske undrar hur mycket en workshop med MauiCoach kostar. Det finns många faktorer som avgör hur mycket en workshop kommer att kosta och vi beskriver var och en av dom här.

 

 

Ta din kunskap om träning till nästa nivå